Rapcity – Szeptember hónap játékosa: Szafkó Márk (videó)

Akadémiánk vezetősége az idény első hónapjában is megválasztotta az időszak legjobban teljesítő játékosát, aki ezúttal a Cívis KK U14-es gárdájának egyik húzóembere, Szafkó Márk lett. A fiatal kimagasló teljesítménnyel járult hozzá, ahhoz, hogy a csapata a főtáblán szerepeljen az idei szezonban.

Idén is folytatódik a hónap játékosa sorozatunk, de most már Magyarország egyik legnépszerűbb kosárlabdaszer forgalmazójának, a Rapcity támogatásával.

A felsőházért vívott selejtezők során Márk mind a három mérkőzésen jól teljesített, viszont volt egy olyan találkozó, ahol a Körmend ellen hosszabbításban sikerült győznünk, és kiemelkedő teljesítményt nyújtva 57 pontig jutott. – mondta Kovács Balázs a Cívis KK U14 edzője.

2018-ban, 20 év szünet után a Puma újra belépett a kosárlabda cipők piacára (Utoljára 1998-ban szponzorálta Vince Cartert.) Bejelentette, hogy Jay-Z lesz a Puma kosárlabda ágának kreatív igazgatója. 2021 decemberében a cég kijött a High Court névre keresztelt, első női kosárlabdázóknak szánt vonallal, amit June Ambrose kreatív igazgató tervezett.

A hajdúsági fiatal a Rapcity jóvoltából immáron egy Puma Rise Nitro kosárlabdacipőben folytathatja hétről-hétre a korosztályos bajnokság küzdelmeit.