A DEAC Kosárlabda Akadémia bázisegyesülete, a Cívis KK 2024 nyarán is megszervezi szokásos nyári táborát 5 és 14 év közötti lányok és fiúk részére. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a turnusok az előző esztendő során is gyorsan megteltek.

A korábbi évekhez hasonlóan a nyár folyamán sem maradnak kosárlabdázás nélkül utánpótlásműhelyünk növendékei. 2024-ben három tábori turnus indul; az elsőre június 24. és 28., a másodikra július 1. és 5., míg a harmadikra augusztus 26. és 30. között kerül sor a Kossuth Gimnáziumban. A részvételi díj 50 ezer forint, mely napi két edzést és további sportfoglalkozásokat, versenyeket tartalmaz, valamint a fiatalok az Aquaticum élményfürdőbe, illetve két alkalommal az Oláh Gábor utcán található, frissen felújított játszótérre is ellátogatnak majd.  Az árban természetesen szerepel az étkeztetés is, méghozzá tízórai, melegebéd (leves+főétel) és uzsonna formájában. A táborokat a Cívis KK és a DEAC Kosárlabda Akadémia szakemberei vezetik.

Jelentkezni személyesen az edzőknél, vagy elektronikus úton a balazs.kovacs@deac.hu e-mail címen lehet, csatolva a jelentkezési lapot. A jelentkezés csupán a 25 ezer forintos előleg elutalását követően válik érvényessé.

Jelentkezési lap 2024 nyári tábor