Továbbra sem találtak legyőzőre serdülőink

Nem jelentett gondot a hosszabb kihagyás.

Húsz nap után újra pályára lépett a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság területi alapszakaszában a Cívis KK U14-es együttese. Gál Balázs és Boldizsár Ferenc tanítványai csakúgy, mint az első körben, ezúttal is sima győzelmekkel abszolválták a fordulót.

Cívis KK U14/A – Nyíregyházi SC 117 – 49 (28-13, 24-13, 29-14, 36-9)

Cívis KK U14/A – Szerencsi Darazsak 116 – 60 (38-14, 24-19, 27-11, 27-16)

Játékoskeret: Balogh Ádám, Elek Bendegúz, Fekete-Gál Csongor, Handari Máté, Molnár Máté, Nagy Kristóf, Schmiedt Péter, Szabó-Zsámba Botond, Vágó Dániel, Váróczy Gergő, Wágner Ferenc.

Edzők: Gál Balázs, Boldizsár Ferenc

Gál Balázs: Az előző és a mostani forduló közötti időszak munkáját korántsem nem nevezhetjük ideálisnak. Betegségek és kisebb sérülések mellett kötelező karantén is nehezítette a dolgunkat, így nem tudtunk a tervezett ütemben haladni. Ettől függetlenül azt tűztük ki célul, hogy a kosárlabda eddig tanult szegmenseiben szeretnénk az eddigieknél precízebben teljesíteni. Bizonyos szempontból ezt sikerült is megvalósítani a találkozókon, ám nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, hiszen bőven van még hova előrelépnünk.
Annak kifejezetten örülök, hogy sikerélménnyel gazdagodtak olyan játékosaim is, akik eddig kevesebbet tudtak hozzátenni. Közel sem dőlhetünk hátra, sok dolgot kell még elvégeznünk, hogy elérhessük kitűzött céljainkat.