Cívis KK: Elindultak az edzések, várjuk a csatlakozni vágyókat!

A Cívis KK néhány csapata már javában dolgozik, de augusztus 15-től a teljes egyesület visszatér a pályára. 

A Cívis KK U13-as U14-es és U23-as alakulatai már augusztus 1-én elkezdték a felkészülést, hiszen a fiatalabbakra szeptember elején már selejtező vár, míg az NBII-es bajnokságban szereplő U23-asok korai Hepp Kupa fordulóval indítják az idényt. Az U11-es és U12-es kosaraspalántákból álló Cívis KK Kossuth Leopárdok szintén második hete tréningeznek; Ökrös Tamás vezetésével heti három edzésen dolgoznak a DE Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolában.

Augusztus 15-től pedig már teljes üzemmel működik a Cívis KK, jövő héten ugyanis megkezdik az edzéseket a fiú és a leány U11-es és U12-es gárdák. Hétfőtől várunk minden olyan 2011-2012-2013-ban született fiút és lányt foglalkozásainkon, aki szeretné kipróbálni a sportágat és egy remek közösség tagja lenne. A szeptember 1-től érvényes edzésrend a honlapunkon megtekinthető, az augusztusi edzésekről pedig Kovács Balázs szakmai igazgatónál lehet érdeklődni a balazs.kovacs@debka.hu e-mail címen vagy a +36-70-2209-723-as telefonszámon.

Természetesen az előző szezonban jól működő iskolai csoportjaink idén is elindulnak. Idén is lesz tehát lehetőség kosárlabdázni a DE Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája (Kossuth utca), a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola (TK), az Árpád Vezér Általános Iskola, a Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskola, az Ibolya utcai Általános Iskola, Dózsa György Általános Iskola, a Hatvani István Általános Iskola és a Gönczy Pál Általános Iskola intézményében is. Ezen csoportok eltérő időben kezdenek, de legkésőbb a szeptember 5-i héten már mindenhol elstartol a munka.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt! Tartozz közénk! Kosarazz Velünk!