U11 – 7.forduló

Az Országos Kenguru bajnokság hétvégi fordulójában Nyíregyházán lépett parkettre Szabó Tibor együttese.

7. forduló, Kenguru U11, D-csoport, Nyíregyháza

NYKK Eötwös U11- Cívis KK Árpád Vezér Jaguárok 36-48 (4-10,16-16, 4-14, 12-8)

Edző: Szabó Tibor

Szabó Tibor: -Nehezen lendültünk játékba, és a csapatszerkezeten a sok hiányzó miatt változtatnunk kellett, ami nagyon meglátszott mind a passzok és a lepattanók vonatkozásában is. Küzdöttünk és ugyan rengeteg hibával, de sikerült nyernünk, amihez gratulálok a csapatnak. Nem mindig kell jó játék a győzelemhez.

Cívis KK Árpád Vezér Jaguárok- Wildkats Baia Mare Fehér (Ro) 47-63 (15-12, 11-21, 10-14, 11-16)

Szabó Tibor: -A második mérkőzésen sikerült az előző hibáinkból tanulni. Sikeresen találtuk meg egymást labdával és okos kosarakat tudtunk dobni. A csapatjátékot ekkor már a jobb védekezés is segítette. A palánk alatt azonban a magassági és a tömeg különbség az ellenfélnek kedvezett. Sokat tanultunk, de ma a romániai csapat volt a jobb, mi pedig hiába játszottunk ellenük sokkal jobban, mint a Nyíregyháza ellen, ez ma kevésnek bizonyult a győzelemhez. A győzelem és a második meccsen mutatott fejlődés jutalma ma egy közös ebéd volt. Bravó Jaguárok, hajrá kosárlabda!

Köszönjük a szülők támogató szurkolását!

A csapat tagjai: Romhán András 22 pont, Szabó Barnabás 25 pont, Sándor János 11 pont, Sidlovics Gábor 20 pont, Baranyi Zsombor 9 pont, Sajti Laura 1 pont, Mezősi László 1pont, Gyulai Luca 2 pont, Baranyai Vazul 2 pont, Balla Benedek 1 pont, Füstös Olivér 1 pont, Mészár Péter, Timák Levente.