U12: Felemás teljesítmény a Macskáktól

Nagyon szép teljesítmény Kecskeméti János tanítványaitól, hogy a küzdelmeket az U-12-es bajnokság felsőházában folytatták. Az első fordulóban is két fiú csapat ellen találkoztak.

Az első mérkőzésen meggyőző játékkal nyertek a kevés játékossal érkező Egri Kék Oroszlánok ellen, de a Wildcats Baia Mare román fiú csapat ellen már kevés volt a nyújtott teljesítmény.

Eredmények:

Cívis KK Macskatigrisek- Egri Kék Oroszlánok 2-0 (16-6, 21-4, 15-6, 14-5)

Cívis KK Macskatigrisek: Pénzes Nóra 17 , Tóth Anna 12 ,Szabó Johanna 10 ,Borza Lilla 8, Kiss Anna Jázmin 7 , Zékány Lili 4 , Borbély Lenke 3 , Pócsi Zita 2, Boldizsár Kitti 2 , Balogh Adrienn 1, Kerekes Borbála, Németh Vivi.

Kecskeméti János: –Az egriek túl kevés játékossal jöttek el, ezért az eredmény 20-0. Jó ritmusban játszottuk, sokan szereztek pontot, ez az összjátékot dicséri. Az Eger nem rossz csapat, a következő fordulóban teljes létszámmal nehezebb dolgunk lesz.

Cívis KK Macskatigrisek- Wildcats Baia Mare 39 -60 (11-15,9-13,12-19,7-13)

Cívis KK Macskatigrisek: Pénzes Nóra 9 , Tóth Anna 6 ,Szabó Johanna 4 ,Borza Lilla 4, Kiss Anna Jázmin 6 , Zékány Lili 4 , Borbély Lenke , Pócsi Zita 1, Boldizsár Kitti 4 , Balogh Adrienn 1, Kerekes Borbála , Németh Vivi.

Kecskeméti János: –A múltkori fordulóban nyertünk ellenük némi szerencsével, de most egy erősebb összeállítással érkeztek. A harcosságunk sem olyan kiemelkedő volt, mint a legutóbb, így a vendégek megérdemelten nyertek. Bár igazságos eredmény született, de kár volt a mérkőzés után történtekért, szerintem a gyerekeket sportszerű viselkedésre kell nevelni, a vereséget és a győzelmet is méltósággal el kell tudni viselni.

Cívis KK “B” – Zsákoló Zsiráfok 49 – 85 (13-19, 15-28, 15-24, 6-14)

Cívis KK “B”: Zsákai B. 11, Egri D. 6, Vizeli K. 6, Szűcs Á. 6, Nagy H. 5, Tiba Á. 4, Balla Á. 4, Kis P. 3, Czakó G. 2, Varga Zs. 2, Buzási M. -, Mészáros D. –

Edző: Kovács-Jávor Petra

Edzői nyilatkozat: -Sajnos nagy csalódottságunkra csak egy mérkőzést tudtunk lejátszani önhibánkon kívül eső ok miatt. A Nyíregyháza csapata ellen a támadásunkkal összességében nem volt gond, meg voltak a helyzeteink és szép betöréseket is végre hajtottunk. Viszont védekezésben nagyon puhák és lassúak voltunk, valamint az ellenfél magas, fizikális játékosával sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt.