Tornagyőzelemmel debütált a DSI „B”

Sikeres rajtot produkáltak serdülőink.

A hétvégén Miskolcon lépett pályára a DSI „B” együttese a szezon első tornáján. Czeglédi Károly együttese az utóbbi hónapokban óriási fejlődésen ment keresztül, ez pedig tornagyőzelmet eredményezett a szomszédos megyeszékhelyen.

Fiú U14 Országos Kosárlabda Bajnokság
Észak-Keleti Régió
I. forduló, 2020.10.04. Miskolc

Debreceni Sportcentrum Sportiskola “B” – Salgótarjáni KI   52-75 (12-23, 12-14, 16-18, 12-20)

DSC-SI “B”: Vántus Botond 18, Szendrei István 9, Úr Alex 8, Szilágyi Keve 8, Nyilas Kristóf 5, Vajas László 2, Kiss Norbert 2, Szabó Márk, Szűcs Dávid, Kálmán Máté Bendegúz, Gulyás Gábor Zénó, Kiss Ágoston.

MEAFC “C” – Debreceni Sportcentrum Sportiskola “B”   53-80 (12-27, 17-16, 8-17, 16-20)

DSC-SI “B”: Vántus Botond 23, Szilágyi Keve 19, Úr Alex 14, Kiss Norbert 12, Nyilas Kristóf 8, Gulyás Gábor Zénó 2, Szendrei István 2, Kálmán Máté Bendegúz, Bán Zsombor, Kocsány Dominik, Szabó Márk, Vajas László.

Edző: Czeglédi Károly

Czeglédi Károly: Először is annak örülök a legjobban, hogy az év első bajnoki tornájára összeálltunk, hiszen augusztus elején még 7 fővel indultunk, most pedig már van 16 igazolt, játékengedéllyel rendelkező játékosunk, és további 3 leigazolását a közeljövőben tervezzük. Kezdünk tehát mennyiségileg kialakulni és úgy érzem elindultunk afelé is, hogy csapattá váljunk. Ehhez persze még nagyon-nagyon sokat kell tennünk a mindennapok során. A torna első mérkőzésén bátortalanul kezdtünk, rengeteg hibát vétettünk, vereségünk szinte törvényszerű volt. A második találkozóra rendeztük a sorokat, sok mindent helyretettünk, és nagy különbséggel nyertünk.
A körbeverések eredményeképpen ráadásul első helyen tudtuk zárni a tornát. Ezzel együtt is nagyon sok tennivalónk van még, rengeteget kell tanulnunk és munkálkodnunk azért, hogy egyénileg és csapatszinten is mindig többek és jobbak legyünk.