Idén is megrendezésre kerül a Campus Sportfesztivál

A 2009 óta minden nyáron, a régió legnagyobb zenei fesztiválja, a Campus Fesztivál társprogramjaként megrendezett esemény célja a sport és a sportolás népszerűsítése, olyan közösségi esemény megteremtése, ahol a különféle oktatási intézmények szurkolói és versenyzői kapcsolatot tudnak egymással építeni.

Idén a XII. Campus Sportfesztivál címet viseli és 2021. július 20-21. között a már megszokott helyszínen a DEAC Sportcampuson kerül megrendezésre a magyarországi és határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára, természetesen odafigyelve a járványügyi előírások betartására. A tavalyi évben sajnos a koronavírus miatt elmaradt.

Kik nevezhetnek?

Az államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében azok a hallgatók vehetnek részt, akik legalább négy féléves, oklevelet adó képzésben, illetve iskolarendszerű képzésben vesznek részt a verseny időpontjában, továbbá, akiknek a nevező felsőoktatási intézményben szerzett végbizonyítványukat 2019-ben, 2020-ban vagy 2021-ben szerezték meg!

Az adott félévre a nevező intézménybe iratkozott (nappali, levelezős, esti távoktatásban illetve doktorandus képzésben résztvevő) hallgatók, állampolgárságra és életkorra tekintet nélkül.

Egy csapatban több intézmény hallgatói is részt vehetnek, ha mindenki megfelel a nevezési feltételekben megszabott követelményeknek! Ha egy csapatban jogosulatlanul szerepel egy vagy több játékos, az egész csapat kizárását vonja maga után!

Milyen sportágakban lehet versenyezni?

 • Kispályás labdarúgás (csak fiúk)
 • Strandröplabda (csak vegyes csapatok, min. 2 lány legyen a csapatban)
 • 3×3 Kosárlabda (fiúk és lányok is)

Nevezési díjak

Minden sportágban 2.500 Ft/ fő egységesen.

Díjazás

Az egyéni és a csapatversenyek első helyezettjei elnyerik a “CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 2020/2021. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka” címet, az I. II. III. helyezettek oklevél és érem díjazásban részesülnek. Sőt akár Campus Fesztivál bérletet is lehet nyerni.

A versenyzők és a csapatok sportáganként különdíj, oklevél és érem díjazásban részesülnek (részletek a sportágspecifikus kiírásoknál)

Valamint a következő értékű sportszervásárlási utalványok:

Kispályás labdarúgás

Díjazás:

 1. 170.000 Ft értékű sportszerutalvány/csapat
 2. 100.000 Ft értékű sportszerutalvány/csapat
 3. 50.000 Ft értékű sportszerutalvány/csapat

3X3 Kosárlabda

Díjazás:

 1. 80.000 Ft értékű sportszerutalvány
 2. 40.000 Ft értékű sportszerutalvány
 3. 20.000 Ft értékű sportszerutalvány

Különdíj: All-Star ötös, legértékesebb játékos

Strandröplabda Bajnokság

Díjazás:

 1. 80 000 Ft értékű sportszerutalvány
 2. 40 000 Ft értékű sportszerutalvány
 3. 20 000 Ft értékű sportszerutalvány

Különdíj: Legjobb férfi és legjobb női játékos

Jelentkezési határidő: 2021.07.07. (szerda)

Jelentkezés, csak online lehetséges, itt: http://www.campus-sport.hu/online.php

Szállást is tudunk biztosítani!

Részletes leírások a nevezési szabályokról és egyéb fontos információk, járvány elleni intézkedések a hivatalos honlapon: http://www.campus-sport.hu/