Iskolalátogatás a Lórántffyban

Újabb állomásához érkezett a DEAC Kosárlabda Akadémia és a DEAC-Tungsram NBI-es csapatának közös iskolalátogatási programja. Csütörtök délelőtt az akadémia edzői, Gál Balázs és Halmai Norbert négy testnevelés órát is tartottak a Lórántffy Zsuzsanna Általános Iskolában, a szakembereket ezúttal Polyák László és Balázsi Soma segítette.

A 45 perces foglalkozások alatt az iskola harmadik és negyedik évfolyamos tanulói megismerkedhetek a kosárlabda alapjaival, és a játékos versenyeken vehettek részt. Amellett, hogy a legügyesebbek jutalomban részesültek, a tanóra végeztével lehetőségük nyílt beszélgetni a Debreceni Egyetem gárdájának sportolóival, akik készséggel álltak a kisdiákok rendelkezésére.

A jól sikerült bemutató eredményeként a DEAC Kosárlabda Akadémia és a Cívis Kosárlabda Klub már fel is vette a kapcsolatot az iskola vezetésével egy esetleges kosárlabda tanfolyam indításának lehetősége kapcsán. Aki szeretne jelentkezni edzéseinkre, az alábbi oldalon megteheti, vagy telefonon Kovács Balázsnál (+36702209723), a Cívis Kosárlabda Klub szakmai igazgatójánál érdeklődhet.