Meggyőző fölénnyel nyertek a serdülő lányok

A Regionális Leány Serdülő Bajnokság alapszakaszában a nyíregyháziaknál vendégeskedett a Debreceni KA DSI a hétvégén. A mieink már az első félidőben kidomborították nagyobb tudásukat, amelynek eredményeképpen végül 32 pontos sikert arattak.

Regionális Leány Serdülő Bajnokság
Alapszakasz II., 2. forduló, Észak-Keleti Régió, Nyíregyháza
Debreceni KA DSI – Nyíregyházi Kosársuli/A 84-52 (25-10, 23-16, 16-16, 20-10)
DKA DSI: Csukás Dalma, Fejes Anna Flóra, Horn Szófia, Horváth Zsuzsa, Labancz Jázmin Lujza, Molnár Petra, Sándor Enikő, Szőke Hanna, Szűcs Liliána, Tajti Dóra, Tóth Boglárka Éva, Tóth Sára Csilla. Erőnléti edző: Tasó Marianna. Edző: Szendrei Fruzsina.
Szendrei Fruzsina: Előzetesen azt kértem a lányoktól, hogy nagy energiával, kemény védekezéssel álljunk bele a mérkőzésbe, ami egy 16-0-s kezdést jelentett. A mérkőzés folyamán ez a lendület szinte végig kitartott, gyors játékot játszottunk és sokat dolgoztunk védekezésben. Ugyan még mindig sok pontatlanság van a játékunkban, de az egy az egy elleni megoldásaink és a csapatjátékunk jól működött, így végig uraltuk a mérkőzést. Külön öröm volt, hogy mindenki igyekezett a lehető legjobb formájában beállni a kispadról, és 12 játékosból 10 kosarat szerzett. Dolgozunk tovább a kitűzött céljaink eléréséhez.