Válogatott összetartáson a debreceniek

Lakiteleken az U13-as és az U14-es válogatottal vettek részt összetartáson Gál Balázs vezényletével a hajdúsági fiatalok.

A 2011-es korosztályból Bai Zoárd és Balázsi Csanád, míg a 2010-esek közül Fárbás Benjámin és Fárbás Dániel képviselték a cívisvárost, akadémiánk trénere, Gál Balázs pedig a szakmai stáb tagjaként segítette a válogatottat.

„Ez volt az első ilyen összetartozásunk az U13-as játékosokkal, ahová egy huszonnégy fős bő keret volt meghívva. Az érkezés napján már délután edzettünk, majd napi két foglalkozással folytattuk a munkát a táborban, elég intenzív volt a hét mindkét korosztály számára. Debrecenből Bai Zoárd és Balázsi Csanád mellett a Fárbás testvérek vettek részt a válogatottal, nagyon ügyesek voltak a srácok, meg voltunk velük elégedve az edzői stábbal„ – mondta Gál Balázs, az U13-asok trénere.

Az U14-eseknek már augusztusban lesz egy megmérettetés, a Slovenj Gradec torna, ők már részben erre az eseményre készültek a jelenlegi összetartás során.

„A fiatalabbak számára ez még egy picit inkább az ismerkedésről és az összecsiszolódásról szólt, az idősebbeknek ugye ez már megtörtént a tavalyi szezonban, úgyhogy ők már gőzerővel készülnek erre a nemzetközi tornára.  Rendkívül impozáns környezetben, a Hungarikum Ligetben kosárlabdázhattunk, pihenhettünk, ahol nem szenvedtünk hiányt semmiben sem, minden adott volt, hogy a srácok a legjobb teljesítmény nyújtsák az edzések során„ – zárta mondandóját a szakember.