Idén is vár a Cívis KK nyári kosárlabda tábor!

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a 2022-es esztendőben is meghirdetjük a saját szervezésű nyári kosárlabda táborunkat, melyből két turnus is indul: június 20-24, illetve június 27-július 1 között.

 –Várunk minden kosárlabdázni vágyó 5-16 éves fiút és leányt, az előképzettség nem feltétel. A Cívis KK és a DEAC Kosárlabda Akadémia szakképzett edzői tartják majd a tábor során a foglalkozásokat. A kosárlabda mellett az egészséges életmódról történő tanulás, más sportágak kipróbálása és közösségi, csapatélmények várnak a táborozókra. – mondta Kovács Balázs, a Cívis KK szakmai igazgatója, A Nyári Kosárlabda tábor szervezője.

A helyszín a szokásos módon a Kossuth Gimnázium lesz, ahol a gyerekek a napi két edzés során sajátíthatják el a kosárlabdázás rejtelmeit.

A tábor során a fiatalok találkozhatnak az Akadémia és a DEAC tehetségeivel és tőlük is tanulhatnak a sportról. Két alkalommal az Aquaticum Élményfürdőben frissítjük fel magunkat, ahol szórakozhatnak a gyerekek, valamint napi három étkezést biztosítunk számukra: a tízórai és az uzsonna mellett délben melegebédet kapnak, illetve odafigyelünk az egészséges étkezésre és a megfelelő folyadékpótlásra is. – részletezte a programokat a szakember.

A táborra jelentkezni az alábbi Jelentkezési lap kitöltésével, és az előleg átutalásával lehet:

Nyári tábor 2022 – jelentkezési lap

A dokumentumot kérjük hiánytalanul kitöltve elküldeni a balazs.kovacs@deac.hu e-mail címre.