Leány U14: Felemás kezdés

A Leány Serdülő bajnokság alapszakaszának nyitányán Gödön léptek parkettre a debreceniek. Miután óriási küzdelemmel Kiss Gabriella lányai bejutottak a középházba, kemény ellenfelekkel kerültek szembe a bajnokság ezen szakaszában, így az első fordulóban is két küzdős meccset játszottak a fehér-feketék.

“Elsőnek a kiváló Zsíros Akadémia Kőbánya csapatával játszottunk, akiktől megijedtünk, nem hittük el, hogy ellenük van keresnivalónk, így sajnos kikaptunk. Ezt a fajta keménységet és gyorsaságot még szoknunk kell, ebből adódóan rengetek labdát veszítettünk. Nagyon maguk alatt voltak a lányok, de sokáig nem szomorkodhattak, mivel rögtön következett a következő meccs a Kecskeméti KA Amazonok/B csapata ellen. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy a második meccsre fejben össze tudták szedni magukat és egy teljesen másik csapat lépett a pályára. Egész meccsen, egész pályán hajtottuk az ellenfelünket, amiből sok labdát szereztünk, illetve hibára kényszerítettük őket. A nap végére látszott, hogy mentálisan elfáradtak a lányok, amit a sok kimaradt ziccer és rossz döntések is mutattak, de így is sikerült megőriznünk az addig kialakult előnyünket és megnyernünk a meccset. Megyünk előre és várjuk a következő fordulót, amire addig is gőzerővel készülünk. Gratulálok a lányoknak! ” – mondta Kiss Gabriella, az U14-es csapat vezetőedzője.

ZSÍROS AKADÉMIA KŐBÁNYA-DEAC U14/A 71-40

DEAC: Béke Zsuzsa Nóra 8, Elekes Tália -, Fintor Anna 6, Kálmánchelyi Eszter 6, Kolozsvári Dóra 3, Kontér Annamíra 2, Lengyel Ameli -, Szabó Bella -, Szabó Lina 4, Sztojka Anna 4, Taricska Barbara Lili 5, Varga Linda 2,

KECSKEMÉTI KA AMAZONOK/B-DEAC U14/A 42-46

DEAC: Burai Gréta -, Csobán Leila 2, Elekes Tália 9, Fintor Anna -, Kálmánchelyi Eszter -, Kolozsvári Dóra 3, Kontér Annamíra 8, Lengyel Ameli -, Szabó Lina 3, Sztojka Anna 4, Taricska Barbara Lili 7, Varga Linda 10.

Edző: Kiss Gabriella