Leány U14: Kecskeméten folytatódott a bajnokság

A DEAC U14-es lányai idegenben léptek parkettre, ahol a házigazda Kecskemét és a Török Flóris – Törekvés SE gárdájával csaptak össze.

DEAC U14/A-KECSKEMÉTI KA AMAZONOK/B 34-46

DEAC: Béke Zsuzsa Nóra, Burai Gréta, Csobán Leila, Elekes Tália 4, Győrvári Dóra 3, Kálmánczhelyi Eszter 4, Kolozsvári Dóra 5, Lengyel Ameli, Szabó Lina, Sztojka Anna 8, Taricska Barbara Lili 6, Varga Linda 4

Edző: Kiss Gabriella

Kiss Gabriella: -Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, ráadásul a sorozatos betegségek sem könnyítették meg a felkészülésünket. Ezt csak tetőzte az is, hogy a meccs eleji pontatlanság és gyenge dobóteljesítmény rányomta a bélyegét az egész meccsre. Felállni ebből sajnos most nem sikerült. Ahogy az eddigi meccseken mentálisan nagyon jól teljesítettünk, most fáradtan mozogtak a lányok. Ebben a meccsben most ennyi volt. Ebből is tanulunk és megyünk tovább.

DEAC U14/A – TÖRÖK FLÓRIS – TÖREKVÉS SE/A 21-81

DEAC: Béke Zsuzsa Nóra, Elekes Tália 2, Fintor Anna 1, Győrvári Dóra, Kálmánczhelyi Eszter 2, Kolozsvári Dóra 4, Lengyel Ameli 3, Nemes Izabella 1, Szabó Lina, Sztojka Anna, Taricska Barbara Lili 2, Varga Linda 6

Kiss Gabriella: -Tudtuk, hogy a Török Flóris csapat ellen nagyon nehéz dolgunk lesz – hiszen a csoportunk egyik legkiválóbb csapatáról van szó –, így arra törekedtünk, hogy a végén minél kevesebb legyen a különbség.