Egykori klubja ellen mérkőzik Bazsik Péter

A fiú U15-ös csapatunk a Vasast fogadja szombat délután.

A nemrég lebonyolított két selejtezőkört követően eldőlt, hogy a DEAC Kosárlabda Akadémia U15-ös gárdája a Fiú Országos Kadett Bajnokság harminckettes mezőnyének alsóházában folytatja szereplését. Az alapszakasz első találkozóját szombaton 14 órától rendezik meg a Szent Efrém Iskolában, Bazsik Péter együttese a Vasast látja vendégül.

– A szintén 2005-ös születésű kosarasokból álló Vasas ellen nehéz mérkőzésre számítok – mondta a vezetőedző. – Nagyon kemény letámadást alkalmazó csapattal vesszük fel a harcot, amely ellen nagyon fontos lesz, hogy pontos játékot nyújtsunk – mondta a szakember, aki a nyáron éppen a Vasas Kosárlabda Akadémiától érkezett a DEAC-hoz.

– Valóban, nyolc évig dolgoztam az angyalföldieknél, de nem nevezném presztízsmeccsnek emiatt a szombati találkozót, inkább kíváncsi vagyok, mire lesz képes a két együttes. Úgy vélem, hogy egyre több olyan elem köszön vissza a játékunkban, amelyeket augusztus óta gyakorolunk. Azt szeretném hétről hétre látni a fiúkon, hogy fejlődnek, például kommunikációban vagy taktikai elemek terén, nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is – fogalmazott Bazsik Péter.