Hasznos három meccsen vannak túl

Mint arról beszámoltunk, a DEAC Kosárlabda Akadémia U15-s gárdája Budapesten szerepelt a Fiú Kadett Bajnokság második selejtezőkörében. A 15 évesekből álló cívisvárosi gárda a szombat délelőtti összecsapás (Zsíros Akadémia -DEAC KA U15 86-43) után szombaton délután és vasárnap délelőtt is vívott egy mérkőzést.

Szombat
Szolnoki KA/A-DEAC KA U15 92-40 (29-8, 17-12, 24-8, 22-12)
DEAC: Vladimir Mirkó 4, Csécsei Gergő 6, Csuja László 4, Hámornyik Ákos 6/3, Kincses Milán 12.
Cserék: Szilágyi Péter -, Mátyus Marcell 2, Nagy Dávid 6, Bulik Csanád -, Győrvári Viktor -.
Edzők: Bazsik Péter, Jávor Barna

Bazsik Péter: Fizikálisan két erősebb csapattal találkoztunk, ami az eredmény különbségében is meglátszik. A második mérkőzésükön bátrabban játszottunk és jobban megtaláltuk a saját játékunkat. Kommunikációban és egyéni védekezésben előrébb tudtunk lépni az eddigiekhez képest. Örülök neki, hogy egy évvel idősebb, jó csapatok ellen tudunk találkozni, hiszen teljes más sebességgel és pontossággal kell játszanunk az egész mérkőzésen.

Vasárnap
DEAC KA U15 – Budapesti Honvéd/B 59-99 (20-23, 18-26, 13-27, 8-23)
DEAC: Vladimir Mikró 5, Csécsei Gergő 13, Csuja László 13, Szilágyi Péter 1, Kincses Milán 13/3.
Cserék: Hámornyik Ákos 4, Mátyus Marcell 2, Nagy Dávid 8, Győrvári Viktor -, Bulik Csanád -.
Edzők: Bazsik Péter, Jávor Barna

Bazsik Péter: Két külön félidőre lehet bontani a mai mérkőzést. Az elsőben sokkal pontosabban és jobb ritmusban játszottunk. A második félidőre az ellenfél hozta az első félidőben nyújtott teljesítményét. Elkezdtünk kapkodni, amiből sok pontot kaptunk, és védekezésben sem tudtuk a megfelelő pozíciókat elfoglalni. Az első félidei teljesítményünkre lehet építeni.! Három nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, rengeteg tapasztalatot szereztünk, amit a mindennapi edzésekben hasznosítani tudunk.

A csoport végeredménye:

  1. Zsíros Akadémia/A
  2. Szolnok KA/A
  3. Budapesti Honvéd/B
  4. DEAC KA/B