Remek idegenbeli győzelmet arattak az U15-ösök

A Fiú Országos Kadett Bajnokság 25-32. helyeiért zajló rájátszás hétvégi fordulójában az Újpest-Megyeri Tigrisek együtteséhez látogatott a DEAC Kosárlabda Akadémia U15-ös csapata. Bazsik Péter tanítványai az utóbbi mérkőzéseken egyre jobb formát mutatnak, és az eredményességre sem lehet panaszuk a debrecenieknek.
Ez a tendencia folytatódott a szombati találkozón is, melynek első félidejében 16 pontos vezetésre tett szert a DEAC.
A folytatásban már szorosabb lett a találkozó, ám a vendégek remek támadójátékuknak köszönhetően 95-83-ra megnyerték a mérkőzést.

Újpest-Megyeri Tigrisek-DEAC 83-95 (14-23, 24-31, 24-23, 21-18)
DEAC: Major, Csuja, Csécsei, Győrvári, Kincses, Zsoldos, Wladimir, Hámornyik, Bulik, Fekete, Mátyus. Edző: Bazsik Péter.
Bazsik Péter: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, és végig kézben tartottuk a meccset. Támadásban a szezon legjobbját nyújtottuk. Megosztottuk a labdát és jó ritmusú támadásokat vezettünk, ennek köszönhetően a dobásainkat is jó százalékkal tudtuk értékesíteni. A védekezésünk kicsit hullámzó volt, de amit hátul elrontottunk, azt ma a támadásunkkal tudtuk kompenzálni. Gratulálok a csapatomnak, csak így tovább, ám rengeteget kell még dolgoznunk!