Megkezdik az alapszakaszt kadettcsapataink

Az alapszakasz első fordulójában Monorra látogatnak akadémistáink, míg a „kiskadettek” hazai pályán fogadják a PVSK gárdáját. A múlt heti eredmények értelmében mindkét csapat az alsóházban folytatja a bajnokságot.

Az U16-os együttes szombaton ismét Pest megyébe utazik, Bazsik Péter tanítványai a monoriak ellen kezdik meg alsóházas szereplésüket. A két gárda egy héttel ezelőtt is megütközött egymással, mely találkozó fölényes DEAC sikert hozott, (97-23) erre az eredményre alapozva ezúttal is bizakodva várják Csécsei Gergőék a fordulót.

Gál Balázs legénységének nem kell messzire mennie a hétvégén saját csarnokukban, a Tóth Árpád Gimnáziumban csapnak össze a mecsekaljai kadettekkel.

–  Múlt vasárnap a Sopron ellen egy hajszálon múlott, hogy ne győztesként hagyjuk el a parkettet, azóta rendeztük sorainkat, már csak előre tekintünk. Igyekszünk azokban az elemekben előrelépni, amelyek kevésbé működtek jól az előző körben. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk, ahogyan egyik ellenfél ellen sem. A selejtezőkhöz képest egy kicsit pontosabb játékot szeretnénk képviselni és kevesebb hibával dolgozni. Ha ezt sikerül elérnünk, én végeredménytől függetlenül elégedett leszek a fiúkkal. – nyilatkozott az előttük álló meccsnapról Gál Balázs, az U16/B csapat trénere.

A program:

Monor SE – DEAC KA U16/A – 2021. október 2. – szombat 15:00

Helyszín: Monor, Városi Sportcsarnok

DEAC KA U16/B – PVSK NKA/A – 2021.október 2. – szombat 16:00

Helyszín: Debrecen, Tóth Árpád Gimnázium