Ideje visszavágni!

Revansra készül a DEAC Kosárlabda Akadémia kadettcsapata: szombat délután 15 órakor a százszázalékos Soproni Sportiskola együttesét fogadják Jankó Csabáék a Szent Efrém Tornacsarnokban.

Két kiváló formában lévő gárda mérheti össze tudását a Nemzeti Fiú Kadett Bajnokság szombati rangadóján Debrecenben. A házigazda DEAC Kosárlabda Akadémia 4-1-es mérleggel csoportja második helyén áll, egyetlen vereségüket pont soproni szereplésük alkalmával szenvedték el Tedi Bukov és Halmai Norbert tanítványai. Az októberi „randevú” óta azonban veretlenek fiaink, akik az előző fordulóban a Kecskemét alakulatát múlták felül, sokáig emlékezetes csatában.

Ami a vendégeket illeti, Flasár Botondék hibátlan mutatóval érkeznek a cívisvárosba, listavezetőként, hatból hat győzelemmel. Jó hír a hajdúságiak számára, hogy Debreczeni Olivér felépült betegségéből, így a fiatal játékos újra csatasorba állhat az SSKA elleni összecsapáson, amelyet élőképpel is közvetít akadémiánk YouTube-csatornája. A 15 órakor kezdődő ütközet ide kattintva tekinthető meg.