U16: Ismét mindkét kadett alakulat parketten

A DEAC Kosárlabda Akadémia U16/A csapata hazai pályán szerepel a soron következő fordulóban, Gál Balázs fiai az NKA Pécs U15/B gárdáját fogadják szombat délután, míg az U16/B alakulat az MVM-OSE Lions korosztályos együtteséhez utazik a hét utolsó napján.

Az első számú kadett alakulat az elmúlt két fordulót győzelemmel zárta, így immáron 6-2-es mérleggel állomásozik csoportja harmadik helyén. A soron következőellenfél mindössze kétszer nyert az alapszakaszban, tehát a hajdúságiak számára minden lehetőség adott, hogy folytassák a jó szériát és a győzelemért járó fontos pontok birtokában tovább tapadjanak az éllovas Vasas és Sopron gárdájához.

Az U16/B együttes a főtáblán egyelőre még győzelem nélkül áll, azonban Jávor Barna és Szendrei Fruzsina tanítványai az MVM-OSE Lions korosztályos gárdájának csarnokában léphetnek a siker útjára a hét utolsó napján. A debreceniek az elmúlt fordulóban ugyan alul maradtak a listavezető Honvéddal szemben, azonban a fejlődés jelei fordulóról-fordulóra megmutatkoznak “kiskadettjeinken”, akik egy jó vendég szerepléssel megtörhetik rossz sorozatukat.

ALAPSZAKASZ – FŐTÁBLA I – “B” CSOPORT – 9.forduló

DEAC KA U16/A – NKA Pécs U15/B 2022. december 3. szombat 16:00

Helyszín: Debrecen, Szent Efrém tornacsarnok

ALAPSZAKASZ – FŐTÁBLA II – “D” CSOPORT – 9.forduló

MVM-OSE Lions U16/A – DEAC KA U16/B 2022. december 4. vasárnap 15:00

Helyszín: Oroszlány, Krajnyik “Akác” András Sportcsarnok

Az U16/A hazai mérkőzését a DEAC Kosárlabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.