U18: A győzelem reményében a Kecskemét ellen

Az U18-as férfi csapatunk vasárnap játszik bajnoki találkozót.

Meggyőző fölénnyel verte az első fordulóban az Alba Fehérvár együttesét a DEAC U18-as férfi csapata az elmúlt hétvégén, vasárnap 16 órától pedig már hazai környezetben, a Kecskemét ellen lép pályára az Országos Junior Bajnokságban.

– Valóban jól sikerült a rajt, a meccs folyamán fokról fokra lépkedtünk feljebb, így magabiztos sikert értünk el. Ez a hét már a Kecskemét elleni találkozó jegyében telt el, bár sérülések és betegségek hátráltatták a munkát. Sajnos, lesznek olyan játékosaink, akik nem is tudnak ott lenni a hétvégi meccsen az Oláh Gábor utcán. Ennek ellenére sikerült maximálisan koncentrálnunk a mérkőzésre, bízom benne, hogy sikerül legyőznünk a vendégeket – nyilatkozta Kádár Tamás, a gárda vezetőedzője.

A tréner a kecskemétieket összeszokott csapatnak tartja, akik ellen mindent be kell vetniük, hogy győzelmet ünnepelhessenek a végén. – Van több tehetséges játékos a soraikban, akik már tavaly is játszottak a juniorok között. De bízom benne, hogy a mieink kihozzák magukból a maximumot, és nyerni tudunk vasárnap délután.