Iskolájukban köszöntötték az ezüstérmeseket

Eredményes versenysportoló tanulóit köszöntötte a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Technikuma, Gimnázium és Kollégium. Mint ismert, a DEAC Kosárlabda Akadémia fiú U18-as csapata a hétvégén második lett a korosztály országos döntőjében.

Filep Miklós igazgató köszöntő beszédében elmondta, döntőt elveszíteni soha nem öröm egy sportoló számára, de egy országban a második legjobb csapat tagjainak csak komoly befektetett munkával, alázattal és elszántsággal lehet lenni. Az igazgató arra biztatott mindenkit, hogy már most legyenek büszkék erre a szép eredményre.

Filep Miklós kiemelte, hogy a csapat tagjai közül többen már részt vehettek a DEAC férfi NB I/A csoportos gárdájának edzésein és pályára is tudtak lépni a legmagasabb osztályban. A tanulókat köszöntötték osztályfőnökeik, valamint az iskola vezetőségének tagjai is.

A DEAC Kosárlabda Akadémia fiú U18-as együttesében pályára lépett balásházysok: Czermann Patrik Ákos, Hegedűs Brúnó, Hibján Máté, Kalassai Martin, Kiss Kolos, Kovács Ákos Bence, Ságodi Róbert, Udemezue Ekenedilichukwu Promise.