U18: Újabb rangadó vár a juniorokra

A Vasas legyőzését követően immáron listavezetőként utazik Kecskemétre Faragó Péter legénysége.

Alaposan felgyorsultak a junior bajnokság eseményei; fiataljaink vasárnap még a tabella első helyéért csatáztak a Vasassal, a sikerrel megvívott ütközet után szerdán pedig már éllovasként látogathatnak közvetlen üldözőjükhöz, a Kecskeméti KA gárdájához.

Dusan Markovic alakulata 4-2-es mérleggel követi a mieinket a tabellán, a jobb egymás elleni eredménynek köszönhetően megelőzve a velük azonos mutatóval rendelkező pasarétieket. A „Hírös Város” fiai hazai pályán még veretlenek a főtáblán, a Vasas, a Paks és a ZTE is kénytelen volt fejet hajtani Mercedes-Benz Sportakadémián. A kecskemétiek remek szereplése a csapaton belül jól felosztott szerepekben keresendő. A két egyértelmű húzóembert, Dobos Mátét és Kégel Tamást kiváló „kiszolgálószemélyzet” veszi körül: a gólpasszok terén Ladovszky János jeleskedik, a lepattanókat Szemerédi Levente szállítja, míg a padról érkező pontok fő felelőse Gera Ferenc.

Az tehát egyértelmű, hogy növendékeinknek nem lesz egyszerű dolga, azonban felek a jelenlegi formája bizakodásra ad okot: Hőgye Patrikék legutóbbi két találkozójukat megnyerték, ezzel szemben a piros-fehérek egy Pakson elszenvedett vereséggel hangoltak a derbire.

A 19 órakor kezdődő mérkőzést Komáromi Péter és Baukó Ferenc dirigálja majd.