Fiataljainkon a sor a Falco ellen

A felnőttek szombati bravúrja után kedd délután 16 órakor az U20-asok is a Falco ellen bizonyíthatnak az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

Szokatlan időpontban, ezúttal kedd délután lépnek pályára U20-asaink a korosztályos élvonal 26. fordulójában. Ellenfelük a 14-9-es mérleggel a tabella hetedik helyén álló szombathelyi Falco KC csapata lesz. A két gárda előző mérkőzése rendkívül emlékezetesre sikerült, a mieink tetemes hátrányt ledolgozva Ságodi Róbert duplájával hosszabbításra mentették az összecsapást az Arena Savariaban, azonban a túlórára elfogyott erejük, így végül mégis a házigazda vasiak kerekedtek felül.

Ahogyan decemberben, úgy most is hatalmas küzdelemre van kilátás, mivel mindkét együttes számára kulcsfontosságú a győzelem a rájátszás szempontjából. Fiainknak az éllovas Egis Körmend üldözése mellett maguk mögé is figyelniük kell, hiszen egy esetleges botlás esetén elveszíthetik lépéselőnyüket a Sopronnal, valamint az Alba Fehérvárral szemben. Ami a vendégeket illeti, Rédei Péterék egy jól sikerült véghajrával és némi szerencsével akár még az ötödik pozíciót is megcsíphetik az alapszakasz végén.

A találkozót YouTube-csatornánkon élőben sugározzuk, a közvetítés ide kattintva elérhető.