Kovács Ákos lett az év utánpótláskorú férfi sportolója!

Hatalmas elismerés érte a DEAC-Tungsram ifjú játékosát, Kovács Ákost, akit a Hajdú Online és a Hajdú-bihari Napló olvasói a 2021-es esztendő legjobb utánpótláskorú férfi sportolójává választották. A díjat csütörtök délután, a hagyományos Év Sportolója gála keretein belül vehette át a cívisvárosiak centere.

A Csokonai Étteremben rendezett ünnepélyes díjátadón hat kategóriában hirdettek győztest – a mieink kiválósága, a 2003-as születésű Kovács Ákos az utánpótláskorú férfi sportolók között futott be elsőként az olvasói voksok alapján. A díjakat Papp László polgármester, Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke, illetve Vass Kata, a Hajdú-bihari Napló főszerkesztője adta át a közönségszavazások első helyezettjeinek.

– Nagyon boldoggá tesz, hogy a debreceni publikum elismeri a teljesítményem. Rendkívül megtisztelő, hogy a cívisvárosi sportbarátok közül a legtöbben engem választottak a sok kiváló hajdúsági ifista közül. Ez a díj megerősít abban, hogy jó irányba haladok, és motivációként szolgál számomra a későbbiekre nézve is – nyilatkozta stábunknak Kovács Ákos a gálát követően.