U20: Győzni mennek a körmendi oroszlánbarlangba

Zsinórban hatodik győzelmükre hajtanak U20-asaink a tabella negyedik helyén álló vasiak otthonában szombat délután, 15 órakor.

Ahogyan az óév utolsó négy, úgy az új év legelső mérkőzése is sikerrel zárult Jesper Gustavsson és Léránt Gábor legénysége számára. Pollák Balázsék a soron következő piros jegyzőkönyvet Körmenden gyűjthetik be, azonban ehhez egy rendkívül jó erőkből álló piros-fekete gárdán keresztül vezet az út. Balogh Mátéék impresszív, 6-1-es mérleggel büszkélkedhetnek saját pályájukon, ahonnan eddig csak a listavezető Alba Fehérvár tudta elrabolni a bajnoki pontokat.

A két csapat előző találkozója kevés pontot, azonban nagy küzdelmet hozott, december 2-án a mieink 64-51-re múlták felül aktuális ellenfelüket az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok parkettjén. A DEAC bedobója, Batbataar Jambal szerint Körmenden is csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Sokat pihentünk a téli szünetben, így kitisztult fejjel vághatunk neki az új esztendőnek. Körmenden nyerni borzalmasan nehéz, de úgy gondolom, kellően felkészültünk, ezért kizárólag akkor lennék elégedett, ha behúznánk az előttünk álló rangadót – mondta az ifjú játékos.